Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

15 – 19 februarie, fregata americană USS JOHN HALL va face escală la Constanţa

Într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării  Naţionale se arată că ” în perioada 15-19 februarie, fregata americană USS JOHN HALL va face o escală,  în portul Constanţa. Cu acest prilej, o delegaţie condusă de comandantul navei, căpitan-comandorul Derek M. Lavan,  se va întâlni  cu conducerea Comandamentului Flotei şi cu autorităţile publice locale.

Pe parcursul vizitei în România, fregata USS JOHN HALL va desfăşura exerciţii navale în comun cu fregatele “Regele Ferdinand” şi “Mărăşeşti”, la care va participa şi un elicopter Puma Naval.

Programul echipajului navei americane va mai cuprinde:

– vizitarea Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale “Amiral Ion Murgescu”ş

– desfăşurarea de activităţi sportive cu marinarii români, precum şi un tur al principalelor obiective turistice din municipiul Constanţa.

Fregata USS JOHN HALL este a 24-a fregată purtătoare de rachete din clasa Oliver Hazard Perry. Nava a fost construită în şantierul Bath Iron Works şi a intrat în serviciul Forţelor Navale Americane pe 26 iunie 1982.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.