Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

2 elicoptere ruseşti au încercat să pătrundă în spaţiul aerian al Ucrainei

Mil Mi-25. foto airliners.netDouă elicoptere ruseşti de tipul Mi-25 au încercat să pătrundă în spaţiul aerian al Ucrainei, peste linia de demarcaţie dintre regiunea Herson şi peninsula Crimeea, potrivit Interfax-Ukraina, citat de AGERPRES.

“Astăzi, 24 mai, în jurul orei 12:55, a fost respinsă încercarea a două elicoptere Mi-35, aparţinând Federaţiei Ruse, de a trece linia administrativă de demarcaţie dintre regiunea Herson şi teritoriul temporar ocupat al Republicii Autonome Crimeea”, potrivit comunicatului Ministerului ucrainean al Apărării.

Militarii aflaţi într-un un post de observaţie antiaeriană din regiunea Herson au tras focuri de avertisment, forţând aparatele de zbor ruseşti să se întorcă, se menţionează în acelaşi comunicat.

Sursa: Interfax-Ukraina, AGERPRES

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.