Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

2 iulie – şedinţă CSAT

Pe 2 iulie, la ora 16.00, la Palatul Cotroceni se desfăşoară şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT). Potrivit unui comunicat de presă al Preşedinţiei României, pe ordinea de zi a şedinţei CSAT se află următoarele subiecte:
– mandatul României la Summitul Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) 2014;
– participarea României la viitoarea misiune NATO în Afganistan, după 2014;
– forţele armate ale României care pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2015;
– Raportul privind activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute în procesul de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale;
– analiza posibilelor evoluţii îngrijorătoare şi a ameninţărilor la adresa securităţii naţionale.

Pe timpul şedinţei urmează să fie abordate abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională.

Sursa: comunicat de presă al Preşedinţiei României

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

10 Responses to “2 iulie – şedinţă CSAT”

 1. ROBERT HORVATH SUA says:

  GRIGORE ALEXANDRU VIITORUL PRESEDINRE AL ROMANIEI !

  Locotenentul trecut in rezerva poate fi un potential candidat la o functie importanta in stat. Este un om cinstit si deosebit de inteligent. El se bucura de aripa patriotica din armata romana.
  Ar fi potrivit dupa cele intamplate, cu simpatia castigata si cu sprijinul celor care vor sa schimbe raul care este in tara asta. Clasa politica actuala a dat faliment.
  Daca are sustinere, numai oameni noi, ca el pot face ca tara asta sa nu mai fie ceea ce a ajuns.
  Numai sa candideze si atunci vom vedea si o sa vada si marele Oprea si Basescu si altii cum pot fi rasi cu totii si trasi la raspundere pentru tot raul care l-au facut.

 2. ROBERT HORVATH SUA says:

  Minoritarul francez de origine foarte roma posta la aceiasi data :
  un rahat ….

  ROBERT HORVATH SUA says:
  Februarie 1, 2012 at 6:03 pm
  A sosit un inger in Piata Universitatii inbracat in uniforma millitara .
  Cu ajutorul lui DUMNEZEU am trait si asta. Am trait multe si am vazut
  multe dar niciodata un asemenea moment de eroism Poate sunt prea
  dramatic….dar prin acest tanar am invins.
  Dece am invins ? Pentru ca gestul lui face cat zece milioane de protestatari
  Am o dovada .
  Dupa douazeci de ani DUMNEZEU si-a intors obrazul si catre noi.
  PENTRU EL MA DUC ASTAZI IN FATA LA ONU
  SA STRIG : TRAIASCA VIITORUL PRESEDINTE AL ROMANIEI
  ALEXANDRU GHEORGHE !

 3. Dan says:

  Locotenentul Gheorghe Alexandru va fi izolat de mafia din armata .Ce sa faca un om curajos si cinstit ca Alexandru in armata in care functiile si gradele de general se iau contra cost sau politic ? Si avem sute de generali in armata si servicii [facuti de masa verde la apelul bocancilor ] de zici ca am facut Romania mare .Sistemul corupt de stat il va ejecta rapid pe Alexandru o sa vedeti.Oricum in armata romanistana cu armament vechi de 60 de ani alte tari iau decizii.Dar poate ma insel…

 4. Bailes Felix says:

  D-lor,sunt vinovati ff multi,cei care au stabilit trecerea in rezerva a LOCOTENENTULUI EROU IN VIATA ALEXANDRU GHEORGHE!!???AS DORI,CA ACESTIA DIN SOLDELE LOR BABANE,SA IL SI DESPAGUBEASCA.Vom fi cu ochii in 4,alaturi de televiziuni.Acestui CAZ,sigur i se vor dedica mii de pagin prin MASS MEDIA,ASA CA VOR FI SI MULTE COMENTARII PE AICEA.

 5. ROBERT HORVATH SUA says:

  SPRE CENZURARE

  AMERICANII SPRIJINA PE OFITERUL REBEL !

  S.O,S CONDUCEREA ARMATEI PRELUATA DE SERVIICIILE ROMANESTI ! DEMOCRATIA ROMANEASCA IN PERICOL ! INGRIJORAREA SERVICIILOR AMERICANE ! OFITERI ACOPERITI SIE PREIAU STATUL MAJOR !

  WASHINGTON (AP) — The Pentagon is rebranding and reorganizing its clandestine spy shop, sending more of its case officers to work alongside CIA officers to gather intelligence in places like …….Romania after a decade of focusing intensely on war zones.

  La cateva ore distanta dela anuntul de infintare a noii structuri informationale agentii americani
 se intalnesc cu celula rebela din jurul ofiterului rebel Alexandru Gheorghe !!!

  Americanii cunosc tensiunea din armata romana. Ei sunt informati ca armata sau cel putin o mare parte din ofiterii superiori sunt nemultumiti de preluarea puterii de catre serviciile secrete.
  SERVICIUL CLANDESTIN AL ARMATEI SUA :
  Oamenii serviciului extern SIE sunt pusi la conducerea armatei romane. Echipa lui Melescanu ( actualul director SIE ) preiau conducerea armatei

  OFITERI ACOPERITI SIE PREIAU Statul Major General.În următoarele zile urmează noi schimări în funcţii, atât la cabinetul ministrului apărării cât şi la nivelul de conducere ale unor direcţii centrale ale Ministerului Apărării Naţionale aflate în coordonarea ministrului, dar nu sunt excluse modificări radicale şi în câteva direcţii din Statul Major General. Toti ofiteri acoperiti ai serviciilor.

 6. ROBERT HORVATH SUA says:

  Armata mai are, cu siguranţă, mulţi alţi ofiţeri mai supăraţi decât locotenentul Alexandru Gheorghe, dar care preferă să facă ceea ce le dictează interesul profesional sau material şi nu ceea ce le spune conştiinţa.
  Asta este diferenta.
  Pulimea este deocamdata naucita.
  Un ofiter cult si inteligent devine un erou si un simbol.
  Am ales să vin îmbrăcat în uniformă, pentru că îmbrăcaţi în civil sunt aici 1.000 de oameni. Armata reprezintă unul din simbolurile acestei ţări. Pilonul acestei ţări. O să suport consecinţele legale, fără problemă. Totuşi, românii noştri trebuie să înţeleagă să nu se mai lase călcaţi în picioare”, a spus ofiţerul în Piaţa Universităţii.

  Un erou este cel care o face atunci când toţi cei din jurul lui o gândesc, dar nimeni nu are curajul, disponibilitatea sau interesul să acţioneze.
  De aceea este un erou. Eroul meu preferat.
  Ascultati cu atentie ce va spune cineastul din New York.
  ROMANIA ARE NEVOIE DE EROI SI UN PRESEDINTE CA ALEXANDRU GHEORGHE !

 7. Dan says:

  Cata cenzura inutila pentru a bloca comentariile celor neiregimentati la trepanati NATO .Rusineeee

 8. Dan says:

  Bati campii ca de obicei,Daca licuriciul vroia locotenentul era activat a doua zi..Din contra licuriciul nu vrea sa existe patrioti ramani ”cu idei”.Altfel cum ar mai praduii colonia…?

 9. Dan says:

  Aici ai dreptate ,Dar SIE acum serveste interesele perciunatilor.

 10. Nebunul satului says:

  clar