Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

24 de poliţişti egipteni au fost ucişi în Peninsula Sinai

24 de poliţişti egipteni au fost ucişi în Peninsula Sinai în urma unui atac cu rachete executat asupra celor două vehicule care-i transportau, potrivit AFP, citat de AGERPRES.
Atacatorii – despre care se presupune că ar fi membri ai mişcării radicale islamiste – au atacat convoiul în timp ce acesta se îndrepta către localitatea Rafah, unde se află punctul de frontieră cu Fâşia Gaza.

Cu o zi în urmă, 38 de deţinuţi islamişti egipteni au fost ucişi după ce au încercat să evadeze în timpul transferului lor din Cairo către o închisoare de la periferia capitalei.

În confruntările din ultimele cinci zile dintre simpatizanţii fostului preşedinte Mohamed Morsi şi forţele de ordine şi-au pierdut viaţa peste 750 de persoane.
Totodată, peste o mie de simpatizanţi ai mişcării Fraţilor Musulmani, din care provine şi Morsi, au fost arestaţi.

Sursa: AGERPRES

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “24 de poliţişti egipteni au fost ucişi în Peninsula Sinai”

 1. indisciplinatu says:

  A inceput razboiul civil in Egipt,..nu mai e o noutate.

 2. szilard says:

  Astia sint capiati, in loc sa-si faca o situatie, o cariera, ei dau cu allah allbalah mhnadah nadal, (atit de prosti sint incat ei considera ca e mai simplu sa dai cu allah decat sa muncesti).

 3. szilard says:

  Si asta pentru ca au PETROL, dar dupa 20-40 ani cind se estimeaza ca se va termina resursa de petrol a tarilor arabel atunci sa vezi razboaie.
  In lantul evolutiei, dupe maimute, ei sint primii(afro-arabii+tot mai puternicii indieni), apoi asiaticii( macar japoezii au muncit la sacrificiu-si o fac si acum).