Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

25 Octombrie – Ziua Armatei României

La mulţi ani! Armatei României de ziua ei! Această zi este marcată prin ceremonii militare şi religioase ce se vor desfăşura în toate garnizoanele din ţară, la toate Statele majore ale categoriilor de forţe.
În Parcul Carol din Capitală, la Mormântul Ostaşului Necunoscut, la ora 10:00, vor fi depuse coroane de flori. O ceremonie similară va avea loc la Monumentul Eroilor din Al Doilea Război Mondial de la Universitatea Naţională de Apărare.

La Muzeul Militar Naţional intrarea va fi liberă, iar în Parcul Cişmigiu muzicile militare vor susţine un concert de promenadă, de la ora 11:00.

La bordul navelor militare maritime şi fluviale va fi arborat Marele Pavoaz.

Monumentul Eroilor de la Carei va fi survolat de şase aeronave militare – trei MIG-21 Lancer şi trei elicoptere IAR-330, aparţinând Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii.

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “25 Octombrie – Ziua Armatei României”

  1. un cititor says:

    stie cineva de ce nu a avenit nimeni din minster, la carei, de Ziua Armatei?

  2. Bure Bista says:

    Pentru un cititorŞ

    Era prea departe. La Bucuresti se dau premiile.