Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

3 echipe de instructori gata de plecare în Afganistan

instructori pitesteni gata de plecare in Afganistan 14 ianuarie 2011 foto Vali Ciobîrcă www.mapn.ro

La Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă “Mihai Viteazul” din Piteşti, a avut loc vineri 14 ianuarie, ceremonia militară prilejuită de plecarea în Afganistan a Detaşamentului “Şcoala de Tancuri Kabul”, a Echipei de instructori pentru Şcoala de Subofiţeri a Armatei Naţionale Afgane şi a Echipei de instructori în cadrul Batalionului de instruire funcţii specializate.

Detaşamentul “Şcoala de Tancuri Kabul”, comandat de căpitanul Adrian Stanciu, cuprinde o echipă alcătuită din 5 militari, care va executa misiuni de asistenţă militară în folosul instructorilor afgani.

Echipa de instructori pentru Şcoala de Subofiţeri a Armatei Naţionale Afgane, comandată de maiorul Ion Martin, compusă din 10 militari, va executa activităţi pentru organizarea şi desfăşurarea procesului de formare a subofiţerilor în cadrul Armatei Naţionale Afgane.

Echipa de instructori în cadrul Batalionului de instruire funcţii specializate, comandată de căpitanul Valentin Mărcuş, compusă din 5 militari, va instrui militarii afgani în cadrul Batalionului de instruire funcţii specializate.

Dumnezeu să-i aibă în pază şi să-i aducă pe toţi sănătoşi acasă!

sursa: Biroul de presă al MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “3 echipe de instructori gata de plecare în Afganistan”

  1. SAM says:

    Succes tanchisti de la un fost tanchist