Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

30 de militari din Şimleul Silvaniei gata pentru plecarea în misiune în Afganistan

Militarii sălăjeni din Regimentul 69 Artilerie Mixtă gata pentru dislocarea în Afganistan - 25 martie 2011 - foto Adevarul de Zalău

În cazarma Regimentului 69 Artilerie Mixtă “SILVANIA”, din Şimleul Silvaniei a avut loc ceremonia prilejuită de plecare în teatrul de operaţii Afganistan, a Echipei de Consiliere şi Legătură tip Batalion Sprijin (O.M.L.T. C.S.), rotaţia a II-a.

Echipa, este formată din aproximativ 30 de militari, care se va deplasa în provincia Zabul, Afganistan, pentru o perioadă de şase luni, unde va executa misiuni de antrenare şi consiliere a militarilor afgani.

Militarii vor pleca în 31 martie cu o aeronavă a MApN şi vor fi dislocaţi în teatrul de operaţii până în 31septembrie.

Locotenent-colonelul Dănuţ Coraş, comandantul echipei, a transmis audienţei că “a sosit timpul să demonstrăm încă o dată, prin fapte, că militarii români fac parte din elita armatelor moderne, că suntem o echipă sudată, foarte bine antrenată, dotată şi motivată”.

sursa: Adevarul de Zalău

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.