Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

4 state au renunţat la participarea la exerciţiile NATO din Georgia

Moscova şi-a exprimat satisfacţia faţă de decizia Kazahstanului, Republicii Moldova, Armeniei şi Serbiei de a se retrage din cadrul exerciţiilor NATO, găzduite de Georgia.

“Observăm că anumite ţări au acordat o atenţie sporită îngrijorărilor noastre în legătură cu aceste exerciţii şi au decis să nu ia parte la această acţiune controversată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Igor Liakin-Frolov.

NATO anunţase că la exerciţiile preconizate a se desfăşura în cadrul programului Parteneriat pentru Pace, în perioada 6 mai – 1 iunie, participă nouă state membre NATO şi mai multe ţări-partenere.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “4 state au renunţat la participarea la exerciţiile NATO din Georgia”

  1. Ando says:

    Si dansul continua…