Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

9 militari NATO au murit într-un accident de elicopter în Afganistan

Nouă militari din forţa internaţională NATO din Afganistan – ISAF – au murit, marţi 21 septembrie, în urma prăbuşirii unui elicopter în sudul Afganistanului.

Alte patru persoane, printre care se numără un militar american şi un afgan, au fost rănite în urma accidentului, a precizat ISAF.

“Nu există nici o informaţie privind eventuale tiruri inamice în zonă; anchetăm cauzele accidentului”, adaugă comunicatul forţei internaţionale din Afganistan.

Numărul militarilor străini ucişi în Afganistan de la începutul anului a ajuns astfel la 529, anul 2010 devenind astfel cel mai sângeros de la începutul campaniei din această ţară, în 2001.

sursa: ISAF

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.