Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Academia Tehnică Militară sărbătoreşte 60 de ani de la înfiinţare

Academia Tehnică Militară sărbătoreşte sâmbătă, 11 Iulie, 60 de ani de la înfiinţare. Cu acest prilej vor avea loc, la sediul instituţiei, festivităţi dedicate Zilei Academiei Tehnice Militare şi absolvirii Promoţiei 2009 de ofiţeri ingineri şi masteranzi “Unirea Principatelor Române – 150″.

În cadrul ceremoniei, Drapelul de Luptă al Academiei Tehnice militare va fi decorat cu Ordinul Virtutea Militară în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea de învăţământ şi cercetare.

Felicitari tuturor absolventilor celei mai prestigioase institutii de invatamant militar romanesc.

sursa: Academia Tehnica Militara

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

6 Responses to “Academia Tehnică Militară sărbătoreşte 60 de ani de la înfiinţare”

 1. OBAMA says:

  Mai lipsea Ceausescu de la ceremonie. Stilul UTC e-n floare.

 2. mega2005 says:

  De vreo cativa ani buni aceasta institutie de invatamant superior sta sub semnul desfiintarii, resubordonarii, etc.
  Stau si ma intreb daca pentru Armata se mai pregatesc ingineri,…din cate stiu aici isi trimit la pregatire studentii SRI, SPP,SIE, samd….si atunci cui mai foloseste????
  Se fac probabil aranjamente de culise ca peste tot,..mai nou aici se pregatesc studenti civili la “cu taxa”…interesant nu-i asa???….este vorba despre o mare afacere, desigur,…treaba cu drapelul de lupta(???) este o vrajeala…sa ne mai amintim cum au murit la revolutie Creiniceanu si celalalt student , imi scapa numele, cu monument ridicat vizavi de DT2???
  Astia mici habar nu au de armata sa fie foarte clar,sunt carne de tun la o adica…iar treaba cu drapelul de lupta a devenit desueta de-abinelea, vorba lu OBAMA….

 3. DE CE BAL says:

  Pentru mega2005:
  Impeabile randuri. Triste. Adevarate. O Academie a Supravietuirii prin umilirea sefilor sai succesivi. Cumplite vremuri.

 4. DE CE BAL says:

  Impecabile, dar neluate in seama de ciocoii noi din armata marinareasca.

 5. Schwartzkopff says:

  Sa le lasam tinerilor absolventi macar iluzia ca sunt utili sistemului militar. Iar cand se vor trezi din visare vor gasi o multinationala care sa le valorifice potentialul (mai bine de jumatate din ei parasesc sistemul). Armata are nevoie de doctori in nimic si nu de inteligente sclipitoare.

 6. RUMANU says:

  Pacat de aceste elite care dupa ce isi dau seama ca nu au nici o sansa de realizare profesionala in ARMATA ROMANA iau drumul firmelor private. Macar e un castig si din asta, dar oare nu ar fi mai utili sistemului nostru militar? Nu am auzit de nici o realizare notabila a inginerilor militari romani care sa fie implementata in ARMATA ROMANA. Nu sunt ei in stare sa realizeze proiecte viabile sau comisioanele incasate de unii din importurile de tehnica si echipamente sunt mai importante?