Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Academiei Forţelor Terestre i-a fost acordat cel mai înalt calificativ pentru calitatea educaţiei

Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) a acordat Academiei Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu cel mai înalt calificativ “grad de încredere ridicat” pentru calitatea educaţiei desfăşurate.

Certificatul a fost acordat în urma evaluării instituţionale externe a calităţii educaţiei în AFT.

Diploma care atestă acest calificativ a fost  înmânată în cadrul unei festivităţi la care au fost prezenţi prof.univ.dr.ing. Ioan Curtu, preşedintele ARACIS, prof.univ.dr. Vasile Năstăsescu, membru ARACIS, gl.mr.dr. Dan Ghica-Radu, şeful Statului Major al Forţelor Terestre, gl.mr.dr. Gabriel Gabor, şef în cadrul Direcţiei PM din Statul Major General.

Certificatul a fost obţinut graţie unor eforturi colective, însumate în ani de muncă şi performanţă atât de către cadrele universitare militare cât şi de absolvenţii AFT.

În prezent instituţia este condusă de col.prof.univ.dr. Benoni Sfârlog.

sursa: Tribuna Sibiu, AFT

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Academiei Forţelor Terestre i-a fost acordat cel mai înalt calificativ pentru calitatea educaţiei”

  1. indisciplinatu says:

    Si la ce va folosi…??
    acestia sunt viitorii pensionari “pe puncte”!!!!!
    Prosti sa fie sa mai activeze in aceste conditii!!!!

  2. efel says:

    Felicitari institutiei si domnului benoni sfarlog!