Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Achiziţia de avioane multirol sub lupa Parlamentului

Surse parlamentare au declarat pentru MEDIAFAX, că deputatii din Comisia de aparare, ordine publica si siguranta nationala au decis să solicite pentru săptămâna viitoare o întrevedere cu conducerea SMFA şi a Departamentului pentru Armamente din cadrul MApN pe tema achiziţiei de avioane F-16.

Membrii Comisiei au decis sa trimită la Ministerul Apararii Nationale o scrisoare, în care să ceară conducerii SMFA şi a Departamentului pentru Armamente o întâlnire în cursul saptamânii viitoare, pentru o informare pe tema avioanelor F-16, până la sosirea de la Guvern a materialelor referitoare la acest subiect.

Potrivit surselor citate, ziua întâlnirii va fi stabilită în funcţie de răspunsul care va fi primit de la minister.

sursa: MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Achiziţia de avioane multirol sub lupa Parlamentului”

  1. Nimeni says:

    Pe această cale doresc să urez comisiei cu pricina un călduros: BUNĂ DIMINEAŢAAAAA !!!! Cam “devreme” domnilor parlamentari, cam devreme. Nu credeţi?!
    Nu comentez aici despre ce tip de avion trebuie achiziţionat. Sunt alţii mult mai pregătiţi care pot susţine variante. Dar “rapiditatea” comisiei minune mă uimeşte. Era să cad de pe scaun! Noroc că e d-ăla micu şi nu cad de la prea mare înălţime… Deh!