Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Acord militar între Franţa şi Estonia

Ministrul estonian al Apărării, Mart Laar, va semna cu omologul său francez, Gerard Longuet, la Paris, un acord interguvernamental de cooperare militară.

Acordul prevede direcţiile principale ale cooperării, inclusiv schimbul de informaţii cu privire la planificarea apărării, livrările de armament şi de participare la instruirea militară.

Laar şi Longuet vor discuta aspecte privind apărarea aeriană a statelor baltice, securitatea cibernetică şi participarea militarilor estonieni şi francezi la misiunea anti-piraterie din largul coastelor Somaliei.

Ministrul estonian al Apărării va susţine o prelegere cu privire la problematica securităţii cibernetice în cadrul unei mese rotunde.

sursa: RIA Novosti

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Acord militar între Franţa şi Estonia”

  1. R. says:

    au mai semnat filfizonii francezi acorduri cu tarile mici, ce sa intamplat ?, … nimic, legea celui mare si tare a avut prioritate, dovada, dezastrul tarilor mici in cel de-al doilea razboi mondial, ce poate urma, acelasi scenariu, asemena tratate au atasate neaparat acorduri “ascunse” favorabile celui mare mare, si … !!!