Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Admitere 2011 la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tg.Ocna

Pentru cei interesaţi, în perioada 5 – 18 septembrie 2011 se va desfăşura concursul de admitere pentru ocuparea a 275 de locuri la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tg.Ocna, sesiunea 2011. Concursul va avea loc la sediul şcolii.

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare este o instituţie de formare profesională a agenţilor de penitenciare, care funcţionează în cadrul Ministerului Justiţiei. Instituţia asigură dobândirea de competenţe prin însuşirea unor noţiuni din domeniul juridic, socio-uman şi reglementări specifice sistemului penitenciar.

Cele 275 de locuri sunt repartizate astfel: bărbaţi – 245 locuri şi femei – 30 locuri.

Concursul de admitere în Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna se desfăşoară în condiţiile stabilite prin Ordinul Ministrului Justiţiei nr 1558/C/01.06.2009, publicat în Monitorul Oficial nr. 535 din 03.08.2009, cu modificările şi completările ulterioare şi se va desfăşura în două etape:
– susţinerea probelor eliminatorii: verificarea aptitudinilor fizice, în perioada 05 – 09 septembrie 2011;
– susţinerea probelor de verificare a cunoştinţelor teoretice, în format test grilă la „Limba română”  (10 septembrie 2011) şi „Istoria românilor” (11 septembrie 2011).
Sunt aşteptaţi să participe la concursul de admitere un număr de 736 candidaţi, respectiv 555 bărbaţi şi 181 femei.

Participarea la concursul de admitere este condiţionată de respectarea criteriilor  şi condiţiilor de participare, precum şi de achitarea taxei de participare, conform Metodologiei aprobate prin ordinul Ministrului Justiţiei nr 1558/C/01.06.2009.
Înainte de susţinerea fiecărei probe de concurs, candidaţilor vor participa la instructajul privind condiţiile de desfăşurare a probelor sportive, ocazie cu care aceştia vor achita taxa de concurs.

Informaţii suplimentare pe: www.snpaptgocna.ro şi www.anp-just.ro.

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.