Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Afganistan: convoi militar polonez atacat de talibani – 5 militari au fost ucişi

Agenţia poloneză de presă PAP, citată de MEDIAFAX, a anunţat că 5 militari polonezi au fost ucişi într-un atac asupra unui convoi al Forţei NATO în Afganistan.

ISAF a anunţat anterior, într-un comunicat, că cinci militari ISAF au fost ucişi miercuri 21 decembrie în explozia unei bombe artizanale, la trecerea convoiului lor prin Ghazni, în sud-estul ţării. ISAF nu a precizat naţionalitatea soldaţilor ucişi şi nu a menţionat dacă s-au înregistrat şi răniţi.

Talibanii, care au revendicat imediat atacul, au precizat că au vizat un convoi polonez.

Purtătorul de cuvânt al forţelor operaţionale poloneze a refuzat să facă vreun comentariu “atât timp cât familiile victimelor nu au fost contactate”.

sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.