Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Afganistan: fruntaşul Marian Zamfir este în afara oricărui pericol

Fruntaşul Marian Zamfir, rănit marţi, 23 februarie, în Afganistan, este în afara oricărui pericol, se arată într-un comunicat al MApN. 

Militarul, tratat medical în spitalul din baza Lagman, imediat după producerea incidentului, se află în spitalul militar din Kandahar, urmând ca astăzi să fie evacuat la spitalul militar american din Landsthul, Germania.

Ceilalţi trei militari, aflaţi în acelaşi autovehicul, în timpul incidentului, cu eroul sublocotenent (post mortem) Florin Bădiceanu şi cu fruntaşul Marian Zamfir, au fost supuşi unor investigaţii medicale şi, în prezent, sunt încadraţi în programul de activităţi ale Batalionului 33 Manevră.

InfoMondo militar le doreşte tuturor sănătate multă!

Sursa: comunicat MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.