Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Agenda şedinţei CSAT din 26 septembrie – UPDATE

Luni, 26 septembrie, se desfăşoară şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de preşedintele Traian Băsescu. Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului sunt incluse următoarele subiecte:

• Prezenţa României cu jandarmi şi poliţişti în Kosovo;

• Concepţia de reconfigurare a sistemului de ordine publică prin descentralizarea serviciului poliţienesc în slujba cetăţeanului;

• Proiectul Hotărârii de Guvern pentru aprobarea primei etape a strategiei de privatizare a Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă „C.F.R. Marfă” S.A. şi a mandatului Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pentru realizarea acesteia;

• Activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute în procesul de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale;

• Activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute în procesul de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional la nivelul porturilor maritime.

Decizii adoptate în urma desfăşurării şedinţei

Sursa: comunicat al preşedinţiei României

Etichete: , , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.