Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Al doilea prototip al avionului de vânătoare rusesc de generaţia 5 Suhoi T-50 gata pentru teste

Testele de zbor al celui de al doilea prototip avionului rusesc de vânătoare de generaţia a cincea Suhoi T-50 vor fi efectuate înainte de finalul anului, a anunţat directorul general al holdingului aeronautic Suhoi, Mihail Pogosyan.

Primul prototip al aeronavei a făcut zborul inaugural la sfârşitul lunii ianuarie şi a realizat până în prezent 40 de zboruri.

“Testele de zbor avansează mai repede decât ne aşteptam”, a spus Pogosyan.

Pogosyan a declarat că discuţiile cu partenerul indian Hindustan Aeronautics Limited (HAL), cu privire la dezvoltarea în comun de avioane de luptă de generaţia a cincea vor fi finalizate înainte de sfârşitul anului. Este de aşteptat ca în decembrie să fie semnat acordul între părţi.

Noul avion este de aşteptat să intre de serviciul forţelor aeriene ruse în 2015.

sursa: RIA Novosti

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Al doilea prototip al avionului de vânătoare rusesc de generaţia 5 Suhoi T-50 gata pentru teste”

 1. Dan says:

  Avionul din imagine nu este cel care face tema articolului. Asa greu va e sa faceti rost de niste fotografii care chiar sa infatiseze ce anume se vorbeste in articol?

 2. Redactia says:

  Pentru Dan,

  Ne cerem scuze dar fotoreporterul redactiei nu a putut ajunge la timp la teste.

  Redactia

 3. Muntean says:

  Hai ca dau eu un filmulet cu Suhoi T-50:
  http://www.youtube.com/watch?v=zXBs4PNdE_A