Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Americanii sprijină reformarea forţelor militare georgiene

SUA a decis să ajute Georgia să îşi consolideze forţele armate şi să se înzestreze cu noi echipamente militare. Mai exact, SUA vor “asigura instruirea şi vor contribui la dotarea cu echipamente militare”, în ideea sprijinirii reformării forţelor armate georgiene.
Declaraţia a fost făcută de generalul James Cartwright, Şef adjunct al Statului Major american, în cursul unei conferinţe de presă cu preşedintele georgian Mihail Saakaşvili, la Tbilisi.

“Este vorba în special despre instruirea soldaţilor georgieni. Vom munci mult pentru a asigura nivelul de competenţă necesar”, a declarat generalul american.

Preşedintele Saakaşvili a confirmat, la rândul său, intenţia Georgiei de a-şi reforma armata şi de a accepta ajutorul american.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Americanii sprijină reformarea forţelor militare georgiene”

  1. DE CE BAL says:

    Semnal pentru Kremlin: “ramaneti pe locurile voastre…” Asteptam replica cui mai conduce la Moscova.