Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Americanul suspect de act terorist la Fort Hood primeşte, în continuare, solda de la armata SUA

Suspectul pentru actul terorist de la baza militară americană Fort Hood, Texas, care s-a soldat cu 13 morţi şi 42 de răniţi la începutul lunii noiembrie, primeşte în continuare 6.000 de dolari pe lună, salariu de la armata SUA, relatează ABC News, preluat de Realitatea.

Avocatul său nu găseşte, însă, o bancă dispusă să îl accepte pe Nidal Hasan drept client. “Mai multe bănci au refuzat, fără să detalieze, să îi permită lui Hassan să îşi deschidă un cont unde să îi poată fi virată solda”, a spus avocatul.

Hasan se află într-o închisoare din Texas, unde aşteaptă să fie audiat, în luna octombrie. El este lucid şi spune că va pleda nevinovat.

Maiorul Nidal Malik Hasan, în vârstă de 39 de ani este acuzat că a ucis 13 persoane şi a rănit alte 42, în 5 noiembrie, la Fort Hood (Texas).

Bărbatul, medic specialist în stres postraumatic provocat de luptă, urma să fie trimis în curând în Afganistan, împotriva voinţei sale. Se pare că asta i-a “întunecat minţile” şi l-a făcut să ucidă.

Sursa: Realitatea

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.