Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Amiralul Bruce W. Clingan, comandantul Comandamentului Aliat Întrunit din Napoli – prezent în România

amiralul Bruce W. Clingan, comandantul Comandamentului Aliat Întrunit . foto E. MihaiÎn perioada 22 -23 aprilie, a fost prezent în România amiralul Bruce W. Clingan, comandantul Comandamentului Aliat Întrunit din Napoli/JFC.
Amiralul Clingan a fost primit atât de ministrul Apărării naţionale, Mircea Duşa, şi de şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă.

Comandantul JFC a analizat împreună cu partea română “măsurile luate la nivel aliat, exerciţiile şi posibilele acţiuni viitoare ale Alianţei”, potrivit unui comunicat al MApN.

În discuţiile purtate cu ministrul român, comandantul Comandamentului Aliat a afirmat că “zona Mării Negre este importantă pentru Alianţă, iar România, Bulgaria şi Turcia sunt ţări riverane la Marea Neagră care beneficiază de securitatea oferită de apartenenţa la Alianţa Nord-Atlantică”.

Contraamiralul a subliniat faptul că “prezenţa sa în România vine ca o confirmare în plus a viziunii Alianţei privind această zonă”.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.