Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Amiralul Marin va îndeplini funcţia de şef SMG până la 31 decembrie 2010

Pe data de 8 septembrie a.c.  Preşedintele României a semnat Decretul 882/2010 privind prelungirea mandatului şefului Statului Major General.

“In temeiul prevederilor art. 94 lit. c) si ale art. 100 din Constitutia Romaniei, republicata, ale Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificarile si completarile ulterioare, cat si ale prevederilor art. 32 din Legea nr. 346/2006 privind organizarea si functionarea Ministerului Apararii Nationale, cu modificarile ulterioare, avand in vedere propunerea ministrului apararii nationale si avizul primului-ministru,

Presedintele României d e c r e t e a z ă:

Articol unic. – Domnului amiral cu patru stele Marin Gheorghe Gheorghe, sef al Statului Major General, i se prelungeste mandatul in aceasta functie pana la data de 31 decembrie 2010.

PREŞEDINTELE ROMÂNIEI
TRAIAN BĂSESCU

Bucuresti, 8 septembrie 2010.
Nr. 882. ”

sursa: Monitorul Oficial 635 din 9 septembrie 2010

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

14 Responses to “Amiralul Marin va îndeplini funcţia de şef SMG până la 31 decembrie 2010”

 1. eu says:

  da-l in… limbaj cenzurat de retardat. uita-te ce fata de …. are, ca sa nu mai vorbim de inteligenta. jalnic a ajuns armata asta cu un asemenea specimen in frunte care nu se mai da jos de pe scaun. cand vom scapa de el vom simti ca ne-am nascut a doua oara

 2. Fostul says:

  …Daca nu ar fi carpa de smotruit Basestii pe jos cu el, atunci ar simti in viu ce inseamna inactivitatea lui la carma (rupta) SMG-ului. Oricum va lua o pensie de pulifrici, fie dupa Legea 119/2010, fie dupa cea noua… Slugoiul asta fara de partid oficial poarta raspunderea distrugerii Armatei romane, indeosebi a profesiei nobile de cadru militar in activitate sau in rezerva… Istoria Romaniei cinsteste memoria multor cadre militare si Romania, pe care au slujit-o cu sacrificiul suprem in luptele cu dusmanii pe care acum iarasi ii proslavim si ne inclinam in fata lor!!!, a prosperat si a iesit in lume si datorita lor… Chiar daca erau fictivi comandanti supremi, ca Dinu Paturica asta de acum nu am avut niciunul…
  Amiralul asta fara flota mai mult ca sigur va primi o functie de gura casca in compensarea “Am inteles-urilor” lscheunste in sluj catre Basescu…
  De ce Dumnezeu il tine peste termen? Are ceva maret de infaptuit? Sau mai are de distrus si restul din armata?
  Pacat ca se intampla asta!!! Nu sunt altii care sa il inlocuiasca? Sau ne vom face flota si el va fi carmaciul???
  Rusine, din ce in ce mai mult decade structura pe care o numim armata si pentru care ne-am amanetat viata…

 3. Covasneanu says:

  Ce se va scrie in dreptul lui? Un mos Teaca pupinbasist, nevazut si neauzit de nimeni! Ce draqu’ se scapa pe el? Fa domnule o conferinta de presa, gasesti un pretext oarecare , asteapta ca un ziarist sate intrebe despre problemele sociale ale Armatei si atunci ai ocazia sa te bucuri de stima unui corp social, afirmand clar ca militarii au obligatii si incompatibilitati de sange si juramant, ca urmare nu esti deacord cu umilirea lor, atat pe timpul serviciului activ , cat si in rezerva!
  Un mesaj clar din partea sefului SMG, sensibilizeaza atentia tuturor parlamentarilor, iar DobiBoc , Oprea si camarila intra-n febrilatie! Cu Ba’secu nu-i bai, Incrucisatorul se c….aca pe el, va fi primul care va sari la tv. sa sustina onoarea si demnitatea ARMATEI! Daca nu, “sa-i dam de la Armata!”
  Amirale, eu ca Lt.col. in rezerva astept sa salvezi onoarea si demnitatea militarilor! Nu mai pun la socoteala onoarea si demnitatea corpului generalilor si amiralilor! Nu te gandesti la inaintasii tai? Nu te duce prea departe, uita-te dupa ’90, aproape fiecare Sef al SMG a facut ceva concret pentru Armata! Matale?

 4. miki says:

  Sper sa aiba timp sa-si faca rost de adeverintele de vanituri lunare pana atunci!

 5. miki says:

  erata:
  vanituri- venituri
  Scuze!

 6. Tarabostes says:

  Pt. Fostul
  Nici nu e de mirare ca nu prea il intereseaza ARMATA! Doar a fost, in perioada studentiei, doi ani coleg de facultate cu ,,intaiul om al tarii!!! Isi permite…
  Amanunte pe http://ro.wikipedia.org/wiki/Gheorghe_Marin.

 7. Nimeni says:

  Cum am mai spus şi în altă parte la 01.01.2011 îl dă calculatorul afară că ajunge la limita de vârstă în grad.
  Totuşi, aştept un răspuns, dle amiral: unde vă înscrieţi? La PD-L ca Bădă sau la UNPR ca Gaby? La Albă ca zăpada?….

 8. sorin@ says:

  Petitie: “Semneaza manifestul http://www.spunesitu.ro pentru demiterea presedintelui: “Ne este rusine si sila”””
  http://www.petitieonline.ro/petitie-p40096046.html

 9. lucius says:

  URAAAAAAAAA!!! STIMATI TOVARASI
  Este timp suficient de a se pune bazele dezastrului in armata – ma refer in special la actualii si viitorii pensionari.
  Nu va este rusine pentru astfel de comentarii???? Mai bine v-ati pieptana, daca mai aveti ce, ca tara oricum arde.

 10. nicu says:

  Acest asa zis amiral a fost o viata intreaga un i…! A denuntat la securitate pana in 1990! A lovit in oameni de valoare! A tinut sub teroare pe toti cei din subordine! Au fost promovati numai cei care au dat sfanta spaga! Prin sistemul piramidal toti cei promovati de el au adus resurse catre dumnealui! Oricine a fost in subordinea lui si a avut personalitate a luat un sut in fund! Dat direct sau indirect! E o catastrofa pentru armata! Si nu spunem toate acestea rautacios! E adevarul!

 11. sejc says:

  catana batrana.nu-l cunosc si nici nu i-am simtit prezenta.in concluzie este un ilustru anonim.chiospaliul l-a numit chiorul l-a calarit.in curand nu se va auzii de el.de morti numai de bine.

 12. nicu says:

  Vae victis! Amirale desi ai luptat pentru gloria personala calcand pe cadavre de la inceputul carierei tale esti un invins! Milioanele de euro adunate din diferite afaceri pe care le vom divulga dupa caderea basescianismului nu te vor scapa de oprobiul public! Ai fost si ramai un tip murdar! Peccato!

 13. Pedelicius says:

  Nea Nicu, da’ de ce nu le divulgati acum domnule?

 14. serban ioan says:

  Pai mai poate cineva sa-i atinga demnitatea care ca daca o avea n patru ani de mandat iesea o data sa ia pozitie la toate incalcarile de Constitutie si legi care au terfelit onoarea armatei.Va inlocui un neica nimeni din senat sau c.dep.(ca Visan) de unde va papa si el niste banuti publici moca.