Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Anders Fogh Rasmussen, despre modul în care România va achiziţiona avioanele multirol

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat în urmă cu o zi că “modul în care România va achiziţiona avioanele multirol – conform strategiei aprobate de CSAT – este o decizie naţională”.
“Nu interferam în decizia naţională a României”, potrivit HotNews.ro.

Pe 9 ocotmbrie are loc la Bruxelles reuniunea miniştrilor Apărării din statele membre NATO, reuniune la care este asteptat sa participe şi ministrul român al Apărării, Corneliu Dobriţoiu.

Procedura de achiziţionare a avioanelor multirol este “încă neclară”, potrivit Hotnews.Va avea loc o licitatie, o selecţie de oferte sau o negociere? Aceasta, în condiţiile în care Comisia Europeană a notificat în primăvară România pe această temă, cerând respectarea legislaţiei europene în materie de achiziţii publice.

Sursa: Hotnews.ro

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.