Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Angajamentului german în Afganistan continuă pe aceleaşi coordonate

Într-un interviu acordat cotidianului NEUE PRESSE din Hanovra, cancelarul Angela Merkel a pledat pentru continuarea angajamentului german în Afganistan.

Cancelarul federal Angela Merkel a respins cererea guvernului afgan de angrenare a militarilor germani şi în lupta anti-drog.

Prioritară este pregătirea de cadre a poliţiei afgane astfel încît problemele să poată fi rezolvate cu forţele proprii, a declarat Merkel.

Merkel a mai reiterat atitudinea guvernului federal conform căreia, în pofida recentelor atentate comise împotriva militarilor germani în Afganistan, misiunea Bundeswehr în această ţară va continua.

sursa: Deutsche Welle

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Angajamentului german în Afganistan continuă pe aceleaşi coordonate”

  1. DE CE BAL says:

    Angela Merkel “a omis” sa mentioneze rolul fortelor speciale germane – recognoscibile dupa steagul negru, cu cap de mort, ca la pirati, care flutura in campusurile aliate din Afganistan – in lichidarea de facto a diverselor grupuscule de talibani.
    De, vin alegerile…
    Curat “aceleasi coordonate”, Veto!