Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Angola va găzdui pentru prima dată Târgul Industriei de Apărare și Securitate

Angola va organiza Târgul Internațional de Apărare și Industrie de Securitate – FIDES – din 10 noiembrie 2013, ca un indicator al factorului de dezvoltare al aceastei țări africane.

Ministrul Apărării Naționale, Candido Pereira Van Dúnem, a declarat că evenimentul face parte din eforturile depuse de guvernul angolez pentru a reduce treptat importurile din industria de apărare și de a crea mai multe locuri de muncă pentru forța de muncă autohtonă.

Ministrul Apărării Naționale – Cândido Pereira dos Santos Van-Dúnem – a afirmat că Angola are potențialul de a infiinta o industrie militară națională.

Van Dunem a declarat la ceremonia oficială de prezentare a târgului că forțele armate ale țării africane vor prezenta produse, servicii și soluții tehnologice cu impact asupra industriei de apărare și securitate.

El a insistat că aceste inițiative vor contribui, ca și platformă, la consolidarea relațiilor economice și comerciale cu alte țări.

Potrivit organizatorilor FIDES, evenimentul va deveni un cadru favorabil pentru schimbul de experiență și tehnologie între companiile străine și naționale.

Târgul, organizat sub sloganul “Pace, Securitate și Dezvoltare”, va cuprinde aproximativ 100 de expozanți din 27 de țări, conform planul făcut oficial.

 

 

Sursa: World Defence News,  ArmyRecognition, DefenceWeb

 

 

 

 

 

Bianca Simion, InfoMondo

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.