Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Apărarea antirachetă din Europa pe agenda discuţiilor ruso-americane

Scutul antiracheta din Europa

La Bruxellles a avut loc întâlnirea dintre Serghei Riabkov şi Ellen Tauscher, în calitate de copreşedinţi ai Grupului de lucru pentru controlul asupra armanentului şi securitate internaţională din cadrul comisiei prezidenţiale ruso-americane.

Adjunctul ministrului de externe al Rusiei, Serghei Riabkov, a discutat cu reprezentantul special al SUA pentru stabilitate strategică şi apărare antirachetă, Ellen Tauscher, o serie de aspecte privind cooperarea bilaterală cu accent pe problematica apărării antirachetă, precum şi pregătirii contactelor viitoare ruso-americane la diferite nivele.

Serghei Riabkov şi Ellen Tauscher au participat, de asemenea, la discuţiile specializate consacrate apărării antirachetă din cadrul Forumului de de la Bruxelles.

sursa: interfax.ru

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.