Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Armata americană şi cea britanică au apelat la Rolls-Royce

Pentru asigurarea service-ului pentru motoarele avioanelor de transport militar C-130, armata americană şi cea britanică au apelat la Rolls-Royce.

Conform unei modificări a contractului de tip MissionCare, în valoare de 203 milioane dolari, Rolls-Royce va furniza Forţelor Aeriene Americane servicii complete de asistenţă pentru sistemele de propulsie utilizate de flotă formată din avioane C-130J.

Acordul acoperă furnizarea de materiale logistice şi de asistenţă în managementul programelor, servicii de inginerie, furnizarea de piese şi de date tehnice pentru realizarea sistemului de propulsie, inclusiv de motoare AE 2100D3 şi de propulsoare Dowty R-391.

De asemenea, Rolls-Royce a mai semnat prelungirea cu încă un an a unui contract, în valoare de peste 43 de milioane dolari, prin care se angajează să ofere servicii de asistenţă flotei britanice de transport militar, care foloseşte tot avioane C-130. Acordul a fost semnat cu Marshall Aerospace, principalul furnizor de servicii din cadrul programului de Suport Operaţional Integrat Hercules (HIOS) şi asigură servicii de asistenţă continuă pentru avioanele de tip „J” şi „K” aflate în  serviciul Forţelor Aeriene Britanice.

Rolls-Royce colaborează cu Marshall Aerospace şi Lockheed Martin în scopul livrării HIOS, un program destinat îmbunătăţirii operabilităţii flotei de avioane C-130 şi reducerii costurilor de întreţinere a acestora.

Paul Craig, Vicepreşedinte Executiv Rolls-Royce, a declarat: „Rolls-Royce este liderul mondial în producţia de motoare pentru avioanele de transport militar. Câştigarea acestor două contracte importante evidenţiază încrederea în capacitatea noastră de a livra soluţii inovatoare de asistenţă, care să îi ofere clientului o operabilitate sporită a motoarelor şi costuri de întreţinere reduse.”

Ce a făcut din Rolls-Royce un furnizor de talie mondială de sisteme aeronautice destinate industriei de apărare? În primul rând, o adevărată strategie în atragerea unui număr ridicat de clienţi – în baza lor de date există aproximativ 160 de forţe armate din tot atâtea ţări- prestarea unui număr ridicat de servicii, de înaltă calitate, astfel încât veniturile provenite din acest sector să se situeze 10,8 miliarde lire sterline în 2010.

Calitatea ridicată a serviciilor a fost conferită şi de faptul că în 28 de Centre Universitare de Tehnologie pe care le patronează au atras ingineri de o înaltă pregătire ştiinţifică. În plus, din cei 39.000 de angajaţi pe care îi are, peste 11.000 sunt ingineri specialişti.Politica de training continuu şi investirea a 923 de milioane lire sterline în cercetare şi dezvoltare sunt alte caracteristici importante ale acestui grup.

Sursa:  comunicat Rolls-Royce privind contracte de service semnate cu armatele americana si britanica

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.