Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Armata americană şi Facebook

Armata americană a anunţat lansarea oficială a contului său pe Facebook şi deschiderea unui nou birou pentru “mijloacele de informare socială” pe Internet. Aceasta, în pofida regulilor care limitează accesul militarilor americani la site-urile de socializare pe Internet.
“Tinerii de astăzi nu urmăresc ştirile de seară. Ei au prieteni cu care împărtăşesc informaţii pe Twitter sau Facebook”, a declarat purtătoarea de cuvânt, Lindy Kyzer.

“Dacă nu vom fi prezenţi în aceste spaţii, atunci nu vom vorbi despre armată”, a adăugat ea.

“Partiţia alocată armatei pentru “mijloacele de informare socială” pe Internet a fost creată în martie şi pagina oficială a armatei pe Facebook, lansată zilele trecute, are deja peste 8.000 de abonaţi”, a adăugat ea.

Site-ul este utilizat de soţii ale militarilor care cer sfaturi de la alte familii de militari, tineri recruţi care aşteaptă să fie mobilizaţi sau foşti combatanţi.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Armata americană şi Facebook”

 1. Ando says:

  La noi nu este posibil. Ar complica urmarirea si controlul celor care ar critica ”perfectiunea sistemului militar si competenta celor care il conduc”. Sic!

 2. DE CE BAL says:

  Domnule Ando,
  La noi este posibil!
  Dar nu se vrea. Sub Teo Melescanu, ex-secretara de stat Elisabeta Georgeta Ionescu a infiintat chipurile un birou de protectie sociala,incadrat cu protejatele sale aduse de aiurea. Madama a plecat dar pupilele au ramas!
  Apropo!
  Romanii au vazut in 2002, pe navele aliate, cum functioneaza site-ul cu critici si sugestii pentru comanda unui portavion – un exemplu. Acolo se indica si cand lipsea hartia igienica de la toaleta.
  La noi vede toata lumea absenta bunului simt la ARNAUTZII care comanda acum armata si pentru ca toti, sau aproape toti lasa impresia supunerii fata de Marinerul de la Cotroceni, lumea in uniforma militara nu asteapta “ARMATA ROMANIEI SI…CARTEA FETZEI SALE”, ci schimbarea guvernului dupa alegerile parlamentare.

 3. DE CE BAL says:

  Nota bene: alegerile europarlamentare.