Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Armata bătaia de joc a beizadelelor politrucilor?

Maşina folosită în mod curent de ministrul Apărării naţionale, Mihai Stânişoară, B-67- WTD, a fost folosită pentru fiul demnitarului pe ruta Drobeta Turnu Severin-Bucureşti.

Conform jurnalistului Andrei Bădin, în jurul orei 17.00, limuzina condusă de şoferul aflat la dispoziţia lui Mihai Stânişoară, avându-l la dreapta pe Andrei Stânişoară, fiul ministrului Apărării, a încălcat în repetate rânduri regulile de conducere pe şosele, acesta făcând numeroase fotografii care demonstrează acest lucru.

Limuzina Audi 6 a mers pe contrasens, sens interzis, a depăşit linia continuă în curbă, a trecut pe roșu. La trecerea prin Strehaia avea peste 160 de kilometri pe oră. Prin Filiaşi a mers doar cu 130 km pe oră. În Craiova au trecut de mai multe ori pe roşu, iar mai apoi pe drumul spre Slatina au forţat depăşirea în curbă fiind pe punctul de a scoate mai multe maşini de pe carosabil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Apărării, Maior Constantin Spânu, în maşină era şi ministrul Apărării acesta aflându-se în misiune.

Astfel de situaţii sunt frecvente în România, în general maşinile dotate cu girofar abuzând nejustificat de faptul că au în anumite situaţii prioritate. Nesimţirea şoferilor dublată de nesimţirea demnitarilor aflaţi în aceste maşini creează în multe rânduri perturbări în trafic. De altfel, acest mod de conducere, comfortabil pentru demnitari, duce la neimplicarea acestora în construcţia de şosele corespunzătoare.

sursa: Antena3.ro; badin.ro

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

10 Responses to “Armata bătaia de joc a beizadelelor politrucilor?”

 1. parablue says:

  scuzati/l ….fiul , intr.un acces de mare deschidere sufleteasca , ducea tatului sau (intamplator, ministrul apararii ), puternicul mesaj de nemultumire din partea tuturor cadrelor militare din Oltenia , asociate intr/un sindicat (ce functioneaza dupa reguli similare celor din occident de cateva zeci de ani) in legatura cu tot ceea ce merge prost in armata ….Si era ,,gros ,, mesajul ! ….AIUREA , glumeam !

 2. Mărin Juvete says:

  Si daca se va demonstra ca tovaraşu ministru NU era în maşină?

 3. Bure Bista says:

  Lui Marin Juvete

  Inseamna ca sunt mincinosi in haina militara si ar trebui sa o deybrace si sa treaca la partid.

  Dar eu sper ca purtatorul de vorbe a fost corect ca e pacat sa plece pe usa din dos.

 4. Mărin Juvete says:

  Corect. Intamplator l-am cunoscut pe Spanu si era baiat serios, cel putin pe vremea aia.

 5. SAM says:

  Chiar avem ministru? Nu-mi vine sa cred…M.Ap.N. exista? Nu se vede. Toti nesimtitii-vorba lui BOC…- isi bat joc de Armata si de pensionarii militari si domnul ministru e in misiune…Sa-i fie rusine si lui si ziarului Observatorul Militar .Ei nu pot,nu vor,nu stiu sau nu au voie sa ia atitudine. RUSINE.

 6. O C V ST says:

  Sa nu uitam ca s-a incheiat cel mai mare exercitiu la armatei si ministrul apararii nu a participat la el. La Cincu l-au asteptat si pe el si pe presedinte, dar nu au aparut.
  Din Decembrie 2008 armata a fost atacata permanent pe tot felul de teme. MApN nu a reactionat; acum PR si-a facut datoria. URA!

 7. I.P. says:

  Ptr O C V S T:
  Ai perfecta dreptate si sunt de acord cu ce ai spus. La Cincu a lipsit atat ministrul apararii, cit si comandantul superman, pardon, suprem, aflat pe la petreceri cimpenesti. Cit priveste atitudinea purtatorului de cuvint al MAPN, ati punctat bine, nu l-am vazut luind apararea armatei niciodata (adica a celor 80.000 de oameni), ci a unui singur om: ministrul rusinii si, mai nou, beizadeaua mica a acestuia. Este rusinos ca suntem balacariti ca bugetari sau pensionari de lux, fara sa ia cineva atitudine!

 8. OBAMA says:

  Am gasit un comentariu interesant pe badin.ro la http://www.badin.ro/2009/10/exclusiv-demisia-urgent-a-ministrului-aprrii-junio.html

  Felicitari, dle Badin, pentru articol si ptr fotografiile cu masina nebuna, condusa de un sofer nebun, avand ca pasager o beizadea si un ministru de tot risul!!! Ce ma intriga este faptul ca purtatorul de cuvint al ministrului apararii, un maior Spinu sustinea ca masina si ministrul erau in misiune!!! Minte cu nerusinare, ministrul era in timpul liber, duminica, si se intorcea de acasa din Mehedinti in Bucuresti… Poate doar soferul sa fi fost in misiune (ca era iesit pe poarta unitatii), dar in nici un caz ministrul…. Cereti si demisia acestui papagal cu epoleti Spinu care minte poporu’ cu televizorul, el nu vede ca este penibil??? La fel mintea in vara si cu uniforma lui EBA, Elena Basescu, ca nu era in unforma de desert cand toata tara a vazut ca era in uniforma militara… Chiar ne cred astia prosti??? Jos cu ei si cu mafia pedelista! Prea ne cred prosti, ne mint in fata si isi bat joc, mai stim si noi regulamente militare. In ce misiune era minstrel apararii?? Mergea in aplicatie sau avea coloana oficiala?? Hai, demisia!!!

 9. SAM says:

  Interesu…poarta fesu…S-a dus dracu si armata. Daca iese tot Base ne mananca marinarul dracului.

 10. yono says:

  jos hotii gin Romania indiferent de culoarea politica.