Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Armata Britanică mizează în continuare pe Saab

British Army - Deployable Tactical Engagement Simulation in Kenya foto Army Guide

Compania suedeză furnizoare de sisteme de apărare şi securitate Saab şi Ministerul Apărării din Marea Britanie au semnat prelungirea contractului pentru livrarea sistemului de antrenament DTES (Deployable Tactical Engagement Simulation), utilizat de Armata Britanică. Valoarea comenzii, ce a fost înregistrată în primul trimestru al lui 2012, ajunge la 11,7 milioane de lire sterline.

Saab livrează acest serviciu Armatei Britanice încă din august 2009. Compania suedeză oferă suport tehnic şi operaţional grupurilor tactice care desfăşoară antrenamente în condiţiile dure din Kenya.

„Considerăm că prelungirea acestui contract este un simbol al parteneriatului solid dintre Saab şi Armata Britanică şi o reînnoire a angajamentului nostru ca furnizor de sisteme de antrenament în care clienţii militari de top au încredere. Echipa Saab din Kenya va continua să ne consolideze poziţia şi ne dorim o relaţie lungă şi de succes cu Armata Britanică”, a declarat Henrik Höjer, Director General al diviziei Training & Simulation din cadrul Saab.

În ultimii trei ani de contract, Saab a sprijinit mai mult de douăzeci de exerciţii ale Armatei Britanice, inclusiv unul în care întregul sistem şi personalul asociat acestuia au fost trimise în Marea Britanie şi Salisbury pentru a sprijini programul MST (Mission Specific Training).

În plus, Saab oferă servicii de simulare pentru Ministerul britanic al Apărării în cadrul exerciţiilor din Afghanistan,  Canada, Germania şi de pe teritoriul Marii Britanii.

La începutul acestui an, Saab a extins perioada unui alt contract cu Armata Britanică, pentru livrarea sistemului CCT (Collective Counter-IED Trainer), care oferă Ministerului britanic al Apărării oportunitatea de a se instrui în vederea detectării dispozitivelor explozive artizanale.

Saab deserveşte piaţa globală cu produse, servicii şi soluţii de top pentru apărarea naţională şi securitatea civilă. Saab are operaţiuni şi angajaţi pe toate continentele şi dezvoltă, adoptă şi îmbunatăţeşte constant noi tehnologii pentru a veni în întâmpinarea nevoilor în schimbare ale clienţilor săi.

sursa: comunicat Saab

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Armata Britanică mizează în continuare pe Saab”

  1. Patrik says:

    Nu le da si avioane , ca doar asta-i problema in dezbatere!!!???

  2. Don Corleone says:

    Neee, n-au nici o sansa in fata Tornado

  3. ASP PFD says:

    Tornado are alta treaba!