Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Armata israeliană va avea un nou Şef de Stat Major General

Ministrul israelian al Apărării, Ehud Barak, a declarat, duminică, 22 august, că viitorul Şef  al  Statului Major General va fi, în cele din urmă, Generalul maior Yoav Galant.
Barak a spus că va cere cabinetului să aprobe numirea lui Galant în cadrul întâlnirii de pe 29 august. El a mai spus că s-a consultat cu Primul ministru Benjamin Netanyahu, înainte de a lua decizia finală de înlocuire a lui Gabi Ashkenazi, actualul Şef de Stat Major General.

Într-un scurt comentariu pe marginea numirii lui Galant, Netanyahu a spus că Barak a făcut alegerea potrivită.

Generalul Galant şi-a început cariera militară în cadrul unui grup de comando naval şi are 51 de ani.

Sursa: Haaretz com.

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Armata israeliană va avea un nou Şef de Stat Major General”

  1. micutzul says:

    Generalul Galant A realizat cateva lucruri frumoase in viata. Are o familie de ofiteri. Sotia sa Claudine este in rezerva cu grad de Locotenent colonel. Are doua fete frumoase si provine din structurile navale din categoria trupelor de comando naval.Un om frumos care lupta de 33 de ani pentru tara sa. Tara care l/a respectat si care il respecta. Guvernele Israeliene sunt conduse aproape tot timpul de militari . De ce oare ?
    La noi niste avortoni politici, mizerii umane ne conduc tara spre o saracire perpetua. Armata are datoria sa apere tara atat de dusmanii din exterior cat si de cei din interior. Singurul militar care a trait in Romania si merita respectul meu SUPREM , in afara de tatal meu, fost ofiter, Maresalul a spus ** Ţie, popor ingrat, nu-ţi va rămâne nici cenuşa mea.** Iar eu un mic ofiter intreb Tu popor ingrat cand te ve/i trezi ?