Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Armata Română îşi cinsteşte eroii!

Ministerul Apărării Naţionale, prin Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor, în colaborare cu reprezentanţii administraţiei publice locale, organizează joi, 24 mai, ceremonii militare şi religioase, de Înălţarea Domnului Iisus Hristos, pentru celebrarea Zilei Eroilor.

În toate unităţile militare, la ora 12.00, se va păstra un moment de reculegere, iar în lăcaşele militare de cult se vor trage clopotele, în semn de omagiu pentru eroii patriei.

Pe timpul ceremoniilor de la Mormântul Ostaşului Necunoscut şi de la Monumentul Eroilor militari români căzuţi la datorie, în semn de omagiu adus memoriei eroilor Patriei, două formaţii de aeronave militare – trei avioane MiG-21 LanceR şi trei elicoptere IAR-330 PUMA SOCAT – vor survola spaţiul aerian.

În municipiile reşedinţă de judeţ şi în localităţile unde sunt dislocate unităţi şi mari unităţi militare vor avea loc ceremonii de depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor, cu participarea cadrelor militare în activitate, în rezervă şi în retragere, a veteranilor de război şi a reprezentanţilor autorităţilor publice locale.

sursa: Biroul de Presă al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.