Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Armata siriană va riposta în cazul unui atac occidental

În contextul internaţional nou-creat, oficialii sirieni au considerat că este necesar să se facă auziţi. Astfel, premierul sirian, Wael al-Halaqi, într-un comunicat prezentat la televiziunea de stat, a declarat că “armata siriană este mobilizată, stă cu degetul pe trăgaci”, relatează AFP, citat de MEDIAFAX.

Oficialul a mai adăugat că “armata este pregătită să facă faţă tuturor provocărilor şi tuturor scenariilor”.

În contextul în care ultimii experţi ONU au părăsit sâmbătă dimineaţa ţara, autorităţile siriene au declarat că se aşteaptă să fie ţinta unor atacuri aeriene americane şi că vor riposta.

Un oficial de rang înalt din cadrul serviciilor siriene de securitate a declarat sâmbătă dimineaţa, 1 august, pentru AFP că se aşteaptă “la o agresiune în orice moment” şi a repetat că “ţara este pregătită să riposteze tot în orice moment”.

“Această agresiune occidentală nejustificată, nu va rămâne fără o ripostă”, a adăugat oficialul sirian.

Sursa: AFP, MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “Armata siriană va riposta în cazul unui atac occidental”

 1. szilard says:

  Arabii astia sint cumpliti, …cum sa ripostezi cu gura ?… impotriva plumbului, otelului, si a radiatiilor care le emit proiectilele perforante(care pot sa strapunga chiar si un blindaj de 1 m grosime ) ?

 2. szilard says:

  Dar noi vom lupta cu Allah inainte(noi dupa).

 3. Traznea says:

  ,,a radiatiilor care le emit proiectilele perforante”!
  Si aia care folosesc astfel de munitie cum se protejeaza?

  Materialul respectiv este folosit datorita densitatii, ca nu le-a iesit varianta din mercur.

 4. Balcifer says:

  Stati linistiti ! Nu vor ataca ! Cartoful ii prea fierbinte!!