Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

ARPIA Cluj sărbătoreşte un an de la înfiinţare

Afis Final Arpia mai 2014La împlinirea unui an de la înfiinţare, Asociaţia Română pentru Propaganda şi Istoria Aeronauticii (ARPIA) Cluj, organizează mai multe activităţi.

În acest sens, în data de 24 mai, a.c., ARPIA, în parteneriat cu Universitatea ”Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de istorie si filosofie, Departamentul de Studii Internaţionale şi Istorie Contemporană, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi cu sprijinul Bibliotecii Judeţene ”Octavian Goga” Cluj şi al Muzeului Naţional al Aviaţiei Române, va organiza vernisajul expoziţiei de fotografie ”60 de ani de aviaţie reactivă şi 50 de ani de aviaţie cu elicoptere în România” şi Festivitatea de Premiere a Concursului de desene cu tema ”Un vis frumos – ZBORUL”. Această primă activitate se va desfăşura în Foaierul Bibliotecii Judeţene ”Octavian Goga” din Cluj-Napoca, la ora 11,00.

Această activitate va fi urmată de Adunarea generală anuală a ARPIA Cluj, cu începere la ora 12,30, în Sala de conferinţe a Hotelului PARADIS din Cluj-Napoca.

Sunt invitaţi să participe membrii ARPIA Cluj, cadre militare active şi în rezervă, autorităţi locale, reprezentanţi ai mediului academic, elevi şi studenţi, presa.

Cpt. c-dor av.(r) Laurenţiu BUZENCHI
preşedinte al ARPIA Cluj
Informaţii suplimentare: telefon – 0730588090;
www.arpiacluj.ro
arpiacluj@yahoo.com

Sursa: comunicat de presă ARPIA

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “ARPIA Cluj sărbătoreşte un an de la înfiinţare”

 1. Plotonierul says:

  E trist si tragic in acelasi timp sa ajugi la varsta senectutii, singur, fara prieteni , fara cunoscuti, sarac si izolat, pribeag intr-o tara si o cultura pe care nu o intelegi. Ce-ti ramane de facut ? Asemeni unui caine maidanez, te intorci si dai tarcoale locul in care ai crescut si te guduri pentru un os ori o mangaiere. Daca nu le primesti latri ca turbat si incerci sa musti, desi coltii s-au tocit de mult. Cand vezi asemenea corcitura flamanda, urduroasa si plina de raie, desi mila crestineasca te indemna la alteceva, repulsia te face sa spui : „ – Mars potaie „

 2. ROBERT HORVATH SUA says:

  Cenzura incearca sa salveze un plutonier fara pluton.
  Este oricum prea tarziu. Hartia igenica se deprinde in copilarie.

 3. nebunul satului says:

  Sterge-te la gura cu ea.