Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Asaltul împotriva militarilor continuã

Dupã ce i-au fãcut albie de porci pe militari cât au fost la guvernare, cioflingarii şi-au reluat asaltul şi din opoziţie. Acuma au gãsit un tip galben şi la tricou, şi la ficat, şi la creier, şi la inimã, pe care-l trimit prin studiouri în locul duduii ãleia care acapara toate discuţiile şi se auzea numai gura ei stropind cu minciuni. Aia care-l gâdila pe papagalul-premier la … birou. Acuma, urlãtorul de serviciu rage prin studiouri cã nişte creşteri de pensii militare s-au fãcut pe spinarea poporului, care le suportã din impozitele pe care le plãteşte. Oligofrenul nici mãcar nu ascultã când i se spune cã se ancheteazã situaţia şi, acolo unde se va dovedi cã s-au fãcut creşteri oneroase de pensii, se va acţiona în consecinţã. Nu ascultã, cã el are misiunea sã urle chestia cu impozitele plãtite de popor. Când i-a amintit cineva din studiou cã unii militari şi-au dat viaţa pe şantierele Patriei, javra i-a replicat “şi-au dat viaţa pentru Armatã”.
continuarea pe www.altfel.wordpress.com

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

18 Responses to “Asaltul împotriva militarilor continuã”

 1. gheo says:

  Da, o fi insa, “trebuie sa stii, cand, unde, cum si cu cine” sa sustii astfel de subiecte de discutie, astea nu se fac la … “plesneala” si mai ales cu “parteneri de conversatie” care sunt … ” atat de potrivnici si turbati” si mai ales, cand vorbesti despre “onoare”, cauta un loc unde aceasta este la “ea acasa” nu intrun loc unde este “balacita intro albie de porci”, altfel, cei care o trateaza, nici nu au auzit si nici nu stiu de “ea” !!!.

 2. COLONELUL says:

  nu e de vina ‘oligofrenul ‘negrea (cu n ‘mic’) CI DOGARU SI DOBRITOIU. Cel mai tare m-a enervat Dobritoiu . Cum poate sa accepte sa fie facut mincinos(in direct) de catre o panarama care-si face jocul .IN ALTA TARA CIVILIZATA SIGUR CINEVA II ARATA CATUSELE PENTRU OFENSE ADUSE ARMATEI. Moderatoarea “o fina smechera’ care se bate pentru reting A LASAT JOCUL DE VOIE. i-A ESIT CU VARF SI INDESAT PENTRU CA AVEM “ASA-ZISI REPREZENTANTI’ DE CACOOOO!IN LOCUL CELOR DOI DUPA PRIMELE ZBIERETE ALE DESCREERATULUI….RAMANEAM IN STUDIOU ORI EU ORI EL. MARE DESERVICIU NE-AU FACUT CEI DOI. Ma tem (sper sa nu am dreptate )ca Dogaru A FACUT PARTE DIN JOC STIIND CA NU SE VA REZOLVA NIMIC CU SITUATIA NOASTRA. BA MAI RAU A DESCOPERIT RAHATUL SI PUTE TARE RAU.

 3. eu says:

  ELM l-a generat. In septembrie au sesizat existenta adverintelor de la CMZ B., apoi impreuna cu un vicepresedinte mai negru..la suflet au inceput sa tipe ca sunt falsuri. Acum se verifica si se anuleaza peste 12.000 de adeverinte. Cei care aveau pensii diminuate (marite ce-i drept putin) vor avea din nou cuantumul pe contributivitate – exclusiv. Vor da si banii din urma. Deja sunt instante in tara care au dispus aceasta. Ce-au reusit cei doi?! Nimic, doar au umblat cu batul prin rahat si acum urla ca…nici ustoroi n-au mancat, nici gura nu le pute. Abia astia sunt lideri adevarati. Isi omoara subordonatii mai mult decat au facut cei care au dat legea. BRAVA LOR…

 4. PACALITUL says:

  Se stie asta de mai sus. Este reala. Am dosar. Ma rog sa nu mi-l gaseasca comisiile astea care verifica cm buc. Ce alta solutie am tinand cont ca am si dosar in instanta. Dar vreau un sfat sincer si mai ales pertinent. Nu abureli, ca de minciunile tuturor m-am saturat, inclusiv de minciunile sindicaliste.

 5. ANDU says:

  DACA SE IMPARTEA LA 30 DE ANI,CUM A VRUT CHIORU BETIV SI PADUCHEI PDLACI,LEGEA AIA NU REZISTA 2 LUNI,ASA O SA FIE TAIATE TOATE PENSIILE PE RAND,PANA LA ULTIMUL.
  30 DE MII AU FOST TAIATE,20 DE MII SE MAI TAIE,INCA 100 DE MII DUPA CE SE DA ORDONANTA SA SE IMPARTA LA 30 DE ANI,SI UITE REZULTATUL FINAL.
  DACA SE TAIAU TOATE 150 DE MII DE PENSII MILITARE DEODATA,ERA SCANDAL URIAS,DAR ASA,PE BUCATI SI PE RAND,OAMENII “INGHIT” MAI USOR.

 6. mihai nichifor says:

  Eu am avut pensia astfel
  – 1814 pe L.164/2001,
  – 1326 pe legea bocciului,
  – 1683 cu adeverinta de la cmz.
  Adica pot ajunge din nou la 1326 si sa dau si diferentele din urma ?
  daca ma obliga la asta ii caut pe cei doi descrisi mai sus, ELM si p.al negru, si intai ii scurtey pe ei cu un cap…

 7. COLONELUL says:

  ei…acum 10 minute Dusa spus ca a trimis legea pensiilor militare la Ministerul Muncii. Trebuie sa aflam care e “spirul’ pentru ca Poanta a spus ca banii vor veni de la Impozitarea aceea……cu 10% Doamne unde s-a ajuns. ne vor scuipa civiii de nu-i adevarat. Cu acesti oameni NU TREBUIE SA LUCRAM CU MANUSI.

 8. ANDU says:

  PAI NU CIVILII URLAU CA PENSIONARII AU PENSII NESIMTITE SI CEREA RECALULAREA?
  EI UITE,CA DUPA RECALCULARE,BUGETUL PENSIILOR MILITARE S-A TRIPLAT.
  ACEI BANI TREBUIE PLATITI DE CINEVA.
  TREBUIE PLATITI DE CEI CARE URLAU CA MILITARII AU PENSII NESIMTITE SI TREBUIE RECALCULARE.
  ASTA AU CERUT ASTA PRIMESC,NICIUN PENSIONAR MILITAR NU A CERUT SA I SE RECALCULEZE PENSIA MILITARA.
  DOAR CIVILI AU CERUT,ACUMA SA SI PLATEASCA,DACA AU AVUT GURA MARE.

 9. Aramis says:

  In timpul emisiunii am incercat politicos sa atrag atentia moderatoarei perfide printr-un e-mail realitatealaraport@realitatea.net , asupra disproportiei comportamentale a invitatilor in emisiune:
  Buna seara,
  D-na Cretulescu, sunt un pensionar militar umilit pe problematica pensiilor militare.Nu am ce sa va reprosez,dimpotriva sa va multumesc ca aduceti in atentia dezbaterilor publice problema noastra dar cu respect va spun ca daca unui ministru al apararii aduceti spre confruntare un individ precum dl Negrea cu un comportament total inadecvat mai bine nu ne mai sustineti cauza, deoarece efectul este contrar ,mai mult atrageti si oprobiul societatii civile imptriva drepturilor noastre cistigate legal,diminuate abuziv impotriva prevederilor Constitutiei Romaniei art.15 al 2 si a legislatiei aferente internationale.

 10. indisciplinatu says:

  Super-adevarat!!!

 11. Alin says:

  in toata povestea asta sunt de vina si iubiti nostri generali care sau lasat manjiti si apoi calcati in picioare de javrele din politica care au gasit si in armata un ciolan bun de ros .Acesti generali dau un bun exemplu militarilor din subordine de demnitate onoare si patriotism… rusine lor !

 12. COLONELUL says:

  Subscriu! generalii nostri sunt de plus, ca si catelusii din curtea de la Cotroceni.

 13. ANDU says:

  ASTA TREBUIA SA FACI IN IANUARIE 2011.
  ACUMA ESTE PREA TARZIU.
  DA,O SA TREBUIASCA SA DAI INAPOI VREO 50 DE MILIOANE VECHI.
  NU ESTE MULT,ALTII TREBUIE SA DEA SUTE DE MILIOANE INAPOI.
  TU ESTI UNUL DINTRE CEI,CARE A STAT LINISTIT SI TI-AI SPUS,CA PENTRU 100 SI CEVA DE LEI NU FACI SCANDAL.
  EI UITE CA SE SCHIMBA SITUATIA.
  INDIFERENT DE CE SE V-A INTAMPLA IN VIITOR,TREBUIE SA DAI BANII INAPOI.

 14. mihai nichifor says:

  Am finalizat si procesul. Mi s-a respins cererea, reprezentat fiind de un avocat fost coleg (tot pensionar si el). Inclusiv avocatul si-a pierdut propriul proces. Dar nu mi-au luat banii. Am ramas cu 1.683 lei. In schimb, la aceeasi instanta, au fost pronuntate solutii prin care pensionarilor le-au fost luati banii (cum ar fi fost in situatia mea – a hotarat instanta ca va avea pensie de 1326 lei) si dau si din urma – pe baza unei decizii de imputare (cred ca asa se cheama). Adica inca n-am scapat, nu? In acest caz ii multumesc profund celui ce-si spune ELM si mainii sale drepte, tovarasul tuciuriu.

 15. Militaru Vasilica says:

  Ar trebuii sa fie publicat tabelul cu pensiile recalculate a securistilor care in anii comunismului terorizau acest popor, a celor care i-au ucis pe Maniu, Bratianu, Patrascanu, pe marii intelectuali ai acestui popor, pe preotii si pe luptatorii anticomunisti din Fagaras, Banat, Oltenia. Porcaria cu pensiile nesimtite a fost pusa la punct de ei, fostii securisti, pentru ei. Oare Basescu, Boc, Seitan, Udrea stiu ceva?

 16. James Bond says:

  Nu Colonele, nu ai dreptate, daca erau de p,lus aveau totusi o pozitie fireasca, Nu dragule, din pacat ne reprezinta aceiasi oameni care si-au cumparat functiile de la politicieni, acuma intreb si eu, cum ar putea sa ceara dreptate pentru ceilalti? Ei sunt bine merci.

 17. Soldatul Bula says:

  Intradevar trebuie sa spun ca sunt un bula asa am ajuns cind toti timpitii se leaga de militari.Cind nesimtitii care iau cuvintul la T.V.si spun ce au facut militarii,ai spun eu,ca atunci cind el se ghiftuia de sarbatori cu secretarii de partid,noi eream pe baricade sa stea el linistit si toata conducerea de partid si stat.Noi nu am avut sarbatori,am fautat familii si casnicii din cauza privatiunilor,am inghetat in zapada si am fost udati de ploaie.Poate urlatorul nu a servit asa ceva . Sai fie rusine cu vorbele care le spune si ai urez sa prinda si el o pensie pe care de ani buni o contesta cite un incult.