Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Asiguratorii vor trebui să ofere 80.000 de euro pentru un militar român ucis în teatrele de operaţii

militar roman in Afganistan in schimb de focuri. foto adevarul

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice,  MApN va organiza, la 27 februarie, o licitaţie pentru furnizarea de asigurări de viaţă personalului aflat în misiuni de luptă.

Suma asigurată pentru riscul de deces al unui militar român care va executa misiuni de luptă se ridică la 80.000 de.

În cazul riscului de invaliditate de gradul I şi II, poliţa de asigurare va fi de 60.000 de euro, iar pentru invaliditate de gradul III de 40.000 euro.

Limita de răspundere va fi de 60.000 de euro pentru riscul de îmbolnăvire, rănire pe timpul şi din cauza acţiunilor de luptă, procesului de pregătire pentru luptă şi îndeplinirii sarcinilor pe timpul serviciului care au ca rezultat clasarea ca inapt, mutilări sau defecte fizice ireversibile ori vătămări corporale sau afecţiuni ce pot fi stabilite în mod obiectiv.

Asigurătorul va acoperi cheltuielile cu repatrierea în cuantum de până la 14.000 euro, cele pentru spitalizare/tratament ambulatoriu – 60 euro/zi (dar nu mai mult de 90 zile şi mai puţin de 3 zile) şi cele pentru medicamente şi tratament în sumă de până la 6.000 euro.

Prima plătită companiei câştigătoare este estimată la 1,16 milioane de lei pentru o perioadă de doi ani

Ofertele vor fi depuse la Unitatea Militară 01020 din Dej.

sursa: SEAP

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.