Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Atac cu rachete lansat asupra unei cazărmi a poliţiei din oraşul egiptean Rafah

În dimineaţa zilei de 7 februarie, persoane înarmate necunoscute au lansat patru rachete asupra unei cazărmi a poliţiei din oraşul egiptean Rafah, aflat la graniţa cu Gaza.

Îm urma atacului, o persoană a fost rănită, informează AFP, preluat de AGERPRES.

Nu se cunoaşte, deocamdată, autorul atacului comis în Sinai, asupra conductei de aprovizionare cu gaze, sau dacă acest atac are legătură cu mişcarea de protest care se desfăşoară de aproape două săptămâni împotriva preşedintelui Hosni Moubarak.

Sursa: AGERPRES

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Atac cu rachete lansat asupra unei cazărmi a poliţiei din oraşul egiptean Rafah”

  1. CopperNick says:

    Corect dpdv geografic si teritorial – administrativ este …//partea egipteana a orasului Rafah//… pt ca exista si Rafah in Gaza la distanta de 0,5 km unul de altul, si pentru ca dpdv al timpului, granita a despartit orasul in doua si nu au fost construite doua orase de o parte si alta a granitei.