Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Atac militar aerian turc împotriva unei grupări PKK

Aviaţia militară turcă a bombardat mai multe poziţii ale rebelilor kurzi din cadrul Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK), în nordul Irakului, potrivit MEDIAFAX.

Cele şase avioane de luptă care au participat la operaţiuni au vizat poziţii ale PKK, organizaţie armată kurdă din Turcia, situată în zona Zap-Khakurk, în regiunea autonomă kurdă din nordul Irakului.

Acest raid a intervenit după o vizită în Turcia a preşedintelui regiunii irakiene autonome Kurdistan, Massoud Barzani, care s-a angajat în faţa autorităţilor turce să depună “toate eforturile” posibile pentru a împiedica atacurile rebelilor kurzi în Turcia de pe teritoriul său.

Armata nu a difuzat deocamdată nici un comunicat cu privire la această acţiune.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.