Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Atac taliban asupra Academiei de poliţie de lângă Kabul

atac taliban asupra unei academii de politie.foto aljazeera

atac taliban asupra unei academii de politie.foto aljazeera

Talibanii au revendicat un atac asupra unei Academii de poliţie din apropierea capitalei afgane, Kabul, atac care s-a soldat cu moartea a zeci de studenţi.
Cel puţin 27 de persoane au fost ucise şi alte 40 rănite, un oficial guvernamental a declarat agenţiei de ştiri Reuters, preluată de www.aljazeera.com.

Talibanii au declarat faptul că ei s-au aflat în spatele atacului printr-un e-mail trimis Associated Press.

Mousa Rahmati, guvernatorul districtului Paghman, a declarat pentru Associated Press că atacul de joi a avut loc la aproximativ 20 km vest de Kabul. El a declarat că ofiţerii de poliţie stagiari se întorceau dintr-un centru de instruire în provincia Wardak şi se îndreptau spre capitală în permisie.

Fostul parlamentar afgan Daoud Sultanzoy a declarat că sunt de aşteptat mai multe atacuri lansate de talibani.
Atacul a avut loc la scurt timp după ce 14 agenţi de pază nepalezi au fost ucişi într-un atac sinucigaş cu bombă tot de talibani.

Sursa: ALJAZEERA

Zinca Răzvan-Petru

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.