Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ataşatul american al Apărării în România a fost decorat de Traian Băsescu

Ataşatului american al Apărării în România, colonelului Roderick E. Dorsey Jr, i-a fost conferit de către preşedintele Traian Băsescu, Ordinul Naţional „Pentru Merit” – în grad de Comandor, cu însemn pentru militari.

În comunicatul de presă al Preşedinţiei României se arată că, “în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia remarcabilă avută la cooperarea româno-americană din sfera informaţiilor pentru apărare, pentru susţinerea intereselor ţării noastre în cadrul comunităţii de informaţii a Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), domnul preşedinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” – în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, domnului colonel Roderick E. Dorsey Jr., ataşat al apărării al Statelor Unite ale Americii în România”.

Decorarea a fost făcută la propunerea lui Gabriel Oprea, vicepremier, ministru al Afacerilor Interne.

Sursa: comunicat de presă al Preşedinţiei României

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Ataşatul american al Apărării în România a fost decorat de Traian Băsescu”

  1. SINGURUL COMENTARIU NECENZURAT : AMERICANII SUNT MAI RAI CA RUSII !
    FELICITARI ! SA PRIMIM OSTASII RUSI CU FLORI !