Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Atentat cu DEI pe o plajă din Turcia?

O explozie s-a produs, duminică, 28 august, pe o plajă din Turcia, în staţiunea Kemer. Astfel, un dispozitiv exploziv improvizat, îngropat în nisip, a fost detonat în momentul în care sute de turişti străini se aflau pe plajă.

Au fost rănite uşor cel puţin 15 persoane, printre care doi români şi şapte ruşi.

Ambasada României la Ankara a contactat autorităţile locale din Kemer, care au confirmat faptul că printre persoanele rănite în explozia de mici dimensiuni, care a avut loc duminică, au fost răniţi uşor şi doi cetăţeni români.

Declaraţia a fost făcută de Doris Mircea, purtător de cuvânt al MAE.

“Românii au fost transportaţi la spitalul din Kemer, au primit îngrijirile medicale de rigoare şi la această oră au părăsit deja spitalul, fiind în afara oricărui pericol”, a spus Doris Mircea, citat de Realitatea.

Sursa:  REALITATEA

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.