Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Atentat kamikaze la Mogadiscio

Cel puţin 14 persoane au fost ucise şi alte circa 20 rănite joi la Mogadiscio de doi kamikaze care au detonat dispozitive explozive în interiorul şi în faţa unui restaurant,potrivit Radio Mogadiscio citat de agenţiile internaţionale de presă.

Grupul militant Shebab, care luptă împotriva guvernului somalez de aproape cinci ani, a afirmat că “n-a ordonat direct” atacul.

“Acţiunea a fost întreprinsă de simpatizanţi ai Shebab, nemulţumiţi de situaţia din Somalia, îndeosebi de intervenţia militară străină”, a declarat purtătorul de cuvânt al insurgenţilor, Ali Mohamoud Rage, citat de France Presse şi preluat de AGERPRES.

Sursa: AGERPRES

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.