Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Atentat sinucigas intr-o zona militara din Pakistan

Intr-un atac sinucigas executat într-o piaţă din zona militară din Peshawar, în nord-vestul Pakistanului, au fost ucise cel puţin 70 de persoane şi alte 104 au fost rănite.  25 dintre cei 104 răniţi se află în stare critică.

Atacul a avut loc într-un bazar cunoscut sub numele “Khyber Supermarket” din Peshawar, provincia Khyber-Pakhtunkhwa.

Un purtător de cuvânt al serviciului de control din cadrul poliţiei locale, Mohsen Khan, a precizat că “mai întâi a avut loc o mică explozie, iar când lumea s-a îngrămădit a avut loc un atentat sinucigaş comis de o persoană care se deplasa cu motocicleta”.

Potrivit presei pakistaneze, printre victime se află mai mulţi ziarişti şi agenţi ai poliţiei, care s-au apropiat de locul în care se produsese prima explozie.

Mai multe clădiri din piaţă au fost serios deteriorate din cauza atacului urmat de incendiu.

Ultimul atac din oraş s-a înregistrat la 9 iunie, când trei persoane au murit din cauza exploziei unei bombe în apropiere de o şcoală, potrivit aceleiaşi surse.

sursa: AGERPRES

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.