Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Au sosit canadienii cu CF 18 Hornet la Câmpia Turzii

foto avion CF-18. aviatiamagazinLa distanţă de câteva săptămâni de la exercitiul româno-american “Dacian Viper”, cand Victor Ponta a făcut pe copilotul, în cadrul unui zbor demonstrativ cu un F16, militarii de la Câmpia Turzii se pregătesc de noi antrenamente.De această dată, antrenamentele se vor desfăşura în comun cu piloţi canadieni, care au aterizat la Baza Aeriană 71.
Şase aeronave de luptă CF 18 Hornet, apartinând FA ale Canadei, au ajuns în seara zilei trecute la Câmpia Turzii, alături de 230 de militari şi personal tehnic.

Piloţii canadieni se vor antrena împreună cu militarii români în următoarele luni, la baza din Câmpia Turzii, în cadrul unui program NATO de întărire a securitatii Aliaţilor din Europa Centrală şi de Est.

Cele şase avioane au plecat spre România inainte de 1 mai, dar au făcut o escală de câteva zile în Germania.

 

Sursa: MEDIAFAX, protv

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Au sosit canadienii cu CF 18 Hornet la Câmpia Turzii”

  1. ROBERT HORVATH SUA says:

    PS : GENERALUL CHELARU SE REFEREA LA
    REPUBLICA TIGANEASCA !