Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Austria a decis suplimentarea numărului de militari dislocaţi în Kosovo

militari austrieci in KFOR. foto gandulGuvernul austriac a decis prelungirea mandatului trupelor sale în misiunile internaţionale.Totodată, numărul militarilor din cadrul contingentului din Kosovo, care face parte din KFOR, va creşte.
Ministerul austriac al Apărării  a declarat că “numărul militarilor din cadrul trupelor din KFOR va creşte de la 450 la 600″.

Motivul pentru această decizie – după cum relatează agenţia austriacă de presă APA – este că “armata austriacă poate acţiona flexibil atunci când, spre exemplu, are loc o rotaţie a cadrelor”.

Sursa: www.tanjug

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Austria a decis suplimentarea numărului de militari dislocaţi în Kosovo”

  1. coopernick says:

    Rotatia cadrelor? Probabil eroare de traducere de expresie sau de sens. Mai probabil, ca stat care a initiat politic dezmembrarea fostei Yugoslavii si iesirea Kosovo din Serbia, vrea sa asigure continuarea procesului intern in cazul in care se reduc alte contingente si/sau se rotesc, sau se retrag.

  2. Cip says:

    Absolut correct. De doua ori. A doua oara, da, e vorba evident de rotire trupelor si nu a cadrelor. Dar se pare ca la romanica nimeni nu intreaba cand nu e sigur.

  3. Cip says:

    A, si inca ceva: daca nu aveti poze cu austrieci in Kosovo, intrebati-ma pe mine. Va spun eu unde gasiti.