Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Autoevaluare la DPAP

La sediul M.Ap.N., s-a desfăşurat, pe 11 februarie, autoevaluarea activităţii Departamentului pentru politica de apărare şi planificare (DPAP) pe anul 2009.
Secretarul de stat şi şef al DPAP, Viorel Oancea, a menţionat că în anul 2009 au fost înregistrate o serie de realizări importante în domeniul planificării apărării şi al relaţiilor militare internaţionale.

Viorel Oancea a mulţumit colegilor din departament pentru eforturile depuse anul trecut şi a felicitat toate structurile componente, subordonate sau coordonate, pentru modul în care au colaborat între ele şi au cooperat cu alte structuri din interiorul ministerului şi din afara lui, în vederea îndeplinirii sarcinilor primite.

Ca principală prioritate pentru anul 2010, a fost stabilită revizuirea planurilor de implementare a programelor, după o analiză atentă a cerinţelor reale şi a corelării lor cu resursele disponibile.

sursa: Biroul de presă al MApN


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Autoevaluare la DPAP”

 1. John BARTON says:

  BRAVOS, NATIUNE SI HALAL SA LE FIE !!!
  MAI AVEM POLITICI DE APARARE ???
  NUUUUUU ! KA NU MAI AVEM NICI…. APARARE !!!
  CAT DESPRE PLANIFICARE,….. CE SA MAI VORBIM ???
  CE SA PLANIFICI ??? SARACIA LUCIE ???
  CEI VREO 600 MIL. RON prevazuti la cheltuieli de capital din proiectul de buget ( CA BUGETUL NU L-A VAZUT INCA NIMENI DECAT CEI PRE-AVIZATI !!!) AR FACE VREO 140 MIL EURO !?! PAI ASTIA NU CRED CA AJUNG NICI SA PLATEASCA RATELE SCADENTE LA CREDITELE MAI VECHI !!!
  SI ATUNCI, CE MAI PLANIFICAM ???
  SI ATUNCI DE CE SECRETAR DE STAT PENTRU PLANIFICARER ??? CARE PLANIFICARE ??? A SARACIEI ???