Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Autorităţile militare din Egipt se angajează să respecte toate tratatele internaţionale

Autorităţile militare din Egipt au declarat într-un anunţ citit la televiziunea de stat, Egiptul se angajează să respecte toate tratatele internaţionale, după demisia preşedintelui Hosni Mubarak. Astfel şi tratatul de pace cu Israelul va rămâne valabil.
“Este o veste bună. Pacea nu este numai în interesul Israelului, ci şi al Egiptului. Sunt foarte fericit de acest anunţ,” a declarat ministrul israelian de finanţe, Yuval Steinitz, citat de Deutsche Welle.

Armata a promis de asemenea că va garanta o tranziţie paşnică până când un nou guvern va fi format, care “va deschide calea pentru o autoritate civilă, care să construiască un stat liber democratic.”

Sursa: Deutsche Welle

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.