Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Avansări în grad la MAI

Pe lângă acordarea de decoraţii unor militari din MAI, pe 7 aprilie, 2014, Traian Băsescu, a semnat următoarele decrete de avansare în grad a unor ofiţeri superiori din cadrul aceleiaşi instituţii.

Astfel, colonelul Viorel Daskălu din Ministerul Afacerilor Interne şi colonelul Constantin Florea – din cadrul aceluiaşi minister – au fost avansaţi la gradul de general de brigadă – cu o stea.

Sursa: comunicat de presă al preşedinţiei României

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “Avansări în grad la MAI”

 1. Avansari, decrete, decortii de merite, un tir la foc automat, dar vor trebui sa le dea inapoi, dupa ce basescu va ajunge ca si dragomir de la fotbal…, urmeaza MIRCEA SANDU !!!

 2. fata visurilor says:

  Ploua cu generali politruci de opereta sau de parada.Cred ca jumatate din bugetele MAI si MAN se duc pe leafa sutelor de generali facuti la apelul bocancilor.

 3. soldatel says:

  Sunt tot mai multi si tot mai buni …

 4. soldatel says:

  Se misca mortii in morminte.
  Este tot mai rau si mai greu.
  Nimic nu functioneaza normal pentru cei multi.
  Totul este pentru ei sa stranga avere.