Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Aviaţia israeliană a atacat ţinte în Fâşia Gaza

După atacuri repetate cu rachetă asupra teritoriului israelian, comise de extremişti palestinieni, aviaţia israeliană a executat o serie de raiduri în Fâşia Gaza.

Avioane de luptă au atacat în cursul nopţii de joi pe vineri ţinte din oraşul Gaza şi din sudul teritoriului controlat de mişcarea islamistă Hamas.

Potrivit surselor medicale palestineine, trei copii au fost răniţi uşor în urma bombardamentului. Anterior, palestinieni militanţi au lansat în mod repetat rachete din Fâşia Gaza asupra sudului Israelului.

La anunţul cabinetului israelian, acela de continuare a construcţiilor în partea arabă a Ierusalimului, palestinienii au răspuns înteţind tirurile cu rachete artizanale Kassam.

sursa: Deutsche Welle

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.