Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Avioane NATO vor survola spaţiul României şi Poloniei

Potrivit ultimelor informaţii, NATO a anunţat că va trimite avioane de recunoaştere AWAC în spaţiul aerian al Poloniei şi României.
“Misiunea acestor avioane va fi aceea de a monitoriza criza din Ucraina”, informează corespondenţii Reuters.

MApN declară într-un comunicat de presă că “în urma unor informaţii apărute în presa internaţională, Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale face următoarele precizări:

“Aeronave AWACS ale NATO vor efectua zboruri în spaţiul aerian al României, pe rutele şi în zonele prestabilite, conform aprobării Consiliului Nord-Atlantic”.

Sursa: comunicat de presă al MApN, Reuters

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “Avioane NATO vor survola spaţiul României şi Poloniei”

 1. Robert Horvath Sua says:

  In timp ce spatiul aerian este survolat de NATO spatiul acestui blog a fost acapara
  de un grup de lumpeni militari cu orientare pro rusa .

 2. gheo says:

  Domnule Robert Horvath, avioanele NATO au venit sa “monitorizeze zonele cu drapelul secuiesc”, nu auzit’ai ? … deja “bazaie pe la Tg. Mures”.

 3. karadeniz says:

  Iar ai dat iama prin presa românească și vii pe post de noutăți cu știri vechi de pe 3 martie.
  Ofițerii de la filiala SCMD Bistrița au trimis acestă scrisoare primministrului Ponta și președinților celorlalte trei partide din fostul USL. Ai băgat din burta, ca de obicei, chestia cu ambasada SUA și comandamentul NATO.